Üdvözöllek az ILATalent oldalán

Nálunk játszva tanulhatsz, és tanulva játszhatsz.
Az ILATalent rendszere pontosan azokra a képességekre épít, amelyet az emberek gyerekkorukban olyan könnyedén kihasználnak, miközben a későbbiekben, a sok tanult metódus hatására ezek a lehetőségek háttérbe szorulnak. Intelligens oktatási rendszerünk legfőbb erőssége, hogy képes a felhasználó jelenlegi tudásanyagát mindössze pár játék alatt nagy pontossággal felmérni, majd ezeket az adatokat felhasználva összeállítja az optimális fejlődéshez szükséges tananyagok listáját, és a hiányosságok megszűntetése, illetve az erősségek továbberősítése mellett segít elsajátítani a tananyagot. Mindezt egy szórakoztató, játékos módszerrel.
* ILA = Intelligent Learning Academy

Mit kell tennem?

Tulajdonképpen mindössze be kell jelentkezned a rendszerünkbe, ezt az egyszerűség kedvéért megteheted már a Facebook azonosítóddal is (nyugi, soha semmit nem posztolunk a nevedben), majd nincs más teendőd, mint belépni a játékba, kiválasztani a számodra érdekes tanulmányokat, és rögtön meg is kezdődhet a tanulás. A rendszer használata teljesen ingyenes, és a játékosok egymás ellen mérik össze a tudásukat.
Jól hangzik, nemde? :)

Mi is az az ILATalent?

Egy különleges, egyedi fejlesztésű oktatási rendszer, amelyben lehetőség van a feltöltött tananyagok olyan szintű szegmentálására, hogy még a lehető legalapvetőbb felkészültségű diák is képes a használatával viszonylag gyorsan, és hatékonyan fejlődni. Manapság már senkinek nincs ideje hosszú órákat görnyedni a tankönyv fölött, viszont az ILATalent használatához már elég egy mobiltelefon, amit a vonaton kezedbe veszel.
Kérdéseidet, ötleteidet pedig rövidesen elkészülő ötletdobozunk epekedve várja! ;)